tirsdag den 29. marts 2011

LO nr. 20

Dette lo er også fra Færøerne .
Det første billede er fra en af de to kirker vi sang i derovre, taget i en pause fra prøven.
Det andet billede er taget med kig ud over den by vi boede i.
Jeg har brugt min nye punch fra ms... Den er jeg super glad for og så har jeg brugt nogle af mine thickers :o)

Tak for kigget :o)

søndag den 27. marts 2011

LO nr. 19

Dette lo er med natur billeder fra Færøerne, da vi var på sejltur. En utrolig smuk tur med høje klipper, meget blåt vand og fugle en masse. Vi sejlede ind i en grotte, på billede tre kan man se at båd nr. 2 er på vej ud af grotten.

Ha en god søndag.

onsdag den 23. marts 2011

LO nr. 18

Dette billede er taget til min 26 års fødselsdag, en meget varm sommerdag i juni... Da vi er en stor familie og jeg ikke har så meget plads blev min fødselsdag holdt i nogle år i min mormor og morfars gildestue. Efter aftensmaden trak vi udenfor i skyggen og nød vejret.
En lille sjov historie fra dagen; Jeg havde lavet cheesecake med syltede abrikoser på, men pga varmen smeltede husblassen lidt og kagen flød ud på fadet, da min kusines dreng Laurits kommer ind og ser kagen udbryder han; ej mor... skal vi have spejlæg??
Og jo det lignede et kæmpe spejlæg med den hvide kage og de mørkegule abrikoser :o)

Ha en god dag... Nu vil jeg køre til Viborg for at fejre min venindes drengs 15 års fødselsdag.. uha tiden går stærkt, synes ikke det er lang tid siden han rendte rundt med sut og ble ;o)

tirsdag den 22. marts 2011

LO nr. 17

Jeg var på kortur på Færøerne i 2002, der var vi bla. på en sejltur for at se på de mange små øer og deres naturliv. Selvom vi var deroppe i juni måned havde vi fundet vintertøjet frem og brugte det flittigt ;o)

søndag den 20. marts 2011

Sølvbryllupskort

Min mor kender et par der havde sølvbryllup sidste uge og havde i den forbindelse spurgt om jeg ikke kunne lave et kort til dem.
Billedet er ikke særlig godt, men kanterne er sværtet med distress ink, brudeparret er embosset i sølv, navnene er skrevet med sølvpen, rosen er stemplet med staz on og har fået lyserød glitter glue på. stemplet sølvbryllup har jeg købt på convention i sidste uge ;o)

Godnat og sov godt ;o)

lørdag den 19. marts 2011

LO nr. 16

Mit 16. lo er af min venindes to mindste børn, en dag for 6 år siden, hvor vi var på borgvold i Viborg for at fodre ænder.

Tak for I kiggede med :o)

fredag den 18. marts 2011

LO nr. 15

mit 15. lo er igen af min fætter der laver min mosters have basin omkring min mosters og onkels sølvbryllup, hvor de havde fået springvand, fuglehus og fuglebad.
Jeg har kaldt lo have forskønnelse.

Håber I får en god fredag og weekend :o)

onsdag den 16. marts 2011

LO nr. 14

Jeg var på ferie hos min moster og onkel i 92 og min fætter var i gang med at lave et have basin, det hjalp jeg med. Jeg har kaldt lo mosters basin.

ha en god onsdag :o)

tirsdag den 15. marts 2011

Barselskort

Min veninde fik sit 3. barn lige omkring nytår og da jeg skulle ud og se deres lille nye vidunder skulle de selvfølgelig have en barselsgave og et kort til. Jeg købte to sæt tøj i H&M og lavede dette kort til dem og deres dreng der skal hedde Victor.

Håber I har en god tirsdag :o)

mandag den 14. marts 2011

Make and take

Jeg var på make and take ved Anja på convention hvor jeg fik set og mærket de vildt flotte nye store stempler der passer til 6x6 kort... De var vildt flotte og ikke mindst når man stemplede det på fotopapir, som jeg har gjort på mit kort. De stempler og sværter er noget jeg gerne vil have når pengepungen er kommet over sit chok i lørdags ;o)

Ha en god dag :o)

søndag den 13. marts 2011

Indkøb på convention

Her er så mine indkøb på convention i går i Middelfart hvor vi havde en fantastisk dag... Denne gang havde vi ikke købt plads og alligevel havde vi nok at gøre :o) Vi besøgte butikkerne mange gange alle sammen... Der var meget jeg forkølede mig i, men budgettet var ikke til mere, selvom det var stort...

4 fugle og 2 sommerfugle til pynt... to perfekt pearls mist og 5 minimist til opfyldning af flere farver :o)

Nyt lækkert papir... Jeg går ikke op i hvem der har lavet det og hvor gammelt det er, bare jeg synes at det er pænt og jeg tror jeg kan bruge det til mine billeder. Jeg har masser af "piget/romantisk" papir, så jeg var kun på udkig efter "drengede" farver, selvom jeg så rigtig meget andet lækkert papir. Jeg købte også to stk. kork. Jeg har set det på mange lo og synes det er super flot :o)

Halvperler i massevis. De har stået på ønskelisten læænge :o)

dobbeltklæbende tape, charms, snowmaker og craklepaint

Spellbinders, mine første :o)

sew it esey med hoveder og måtte.

natursnor i tre neutrale farver, H2O penne, 2 kantpunch og knive til min skæremaskine.

Mini alphabeat stickers i forskellige farver.

stempler fra hero arts og to tekst stempler.

Sidst men ikke mindst en masse thickers...

En masse køb jeg nok skal bruge mange timer på at bruge...
Noget af det er allerede i brug ;o)

LO nr. 13

Mit 13. lo er af min venindes yngste barn Tanja. Det er taget for en del år siden, hun er i dag 9 år, men stadig en solstråle og en fantastisk pige med fuld af gå på mod og glæde :o)

I går gik turen til convention i Middelfart og jeg fik handlet ind i alle kunstens regler og havde en rigtig hyggelig dag. Der kommer billeder senere af hvad jeg fik med hjem :o)
Ha en dejlig søndag.

fredag den 11. marts 2011

LO nr. 12

Dette er det sidste lo i forbindelse med min mosters fødselsdag. Det er af min onkel og min kusines datter der får en tur på morfars nyindkøbte græsslåmaskine. Morfars pige har jeg kaldt lo og det var hun også og ikke mindst hele familiens øjesten :o)

I morgen går turen til Middelfart til convention, jeg har dog ikke købt plads, men skal handle ind, så jeg har haft en seddel liggendede sidste par uger, hvor jeg har skrevet hvad jeg gerne vil købe og lavet priotering på det, for jeg kan godt ane at der ikke råd til det hele ;o)
ha en dejlig aften og måske ses vi på convention...

torsdag den 10. marts 2011

LO nr. 11

Min moster med hendes gaver fra familien. Hun havde ønsket sig løve figurer, men min fætter ville gerne drille hende, så han sagde han skulle lige hente dyrene, da hun skulle have sine gaver og noget min moster ikke ønskede, så var det at få kæledyr igen, så inden hun så hvad der var i kassen var hun lidt sur, men blev rigtig glad da hun så det ikke var dyr hun skulle passe og pleje.

Tak for I kiggede med og ha en dejlig dag :o)

onsdag den 9. marts 2011

LO nr. 10

Lo nr. 10 er 3. i rækken om min mosters fødselsdag. Fødselsdagsgaverne er blevet pakket ud og min moster fortæller hvor overrasket hun blev.
Vi havde bla. lavet en collage med citater og billeder, deri blandt en tegning hvor en kunde ikke kan få sit dankort til at virke og båndet bugner af varer, da finder kunden ud af at hun bruger sit sygesikringskort ;o) Det har min moster også gjort, hvilket vi mange gange har snakket om og grinet af :o)

Tak for kigget og ha en god dag.

tirsdag den 8. marts 2011

LO nr. 9

Nr. 2 i rækken af lo fra min mosters 45 års fødselsdag.
På dette lo er min moster lige kommet ind af døren og hele familien er strømmet ud fra begge sider af køkkenalrummet. Som det kan ses på billederne blev hun meget overrasket og glad for at vi ville holde en fest for hende.


Ha en god dag :o)

mandag den 7. marts 2011

LO nr. 8

Det er det første lo i en række der omhandler min mosters 45 års fødselsdag i 1995. Familien valgte at lave et sureprisparty for hende. På dette billede venter vi i min mosters og onkels hjem på at de kommer hjem fra planteskolen som min onkel havde lokket min moster hen til, så vi kunne gøre klar til festen. Det er min oldemor og morfar der sidder på billedet.

Ha en dejlig dag :o)

søndag den 6. marts 2011

LO nr. 7

De fem generationer lo er mit 7 lo. Jeg har brugt stempler og farver fra SU. brads, glitterglue og mønsterpapir fra en blok købt i panduro hobby.


Vi har været så heldige at have fem generationer i familien og selvfølgelig skulle der tages billeder når lejligheden bød sig. Dette billede er taget til min konfirmation i 1995

Så kommer der (forhåbentlig) mere gang i min blog.

Nu er der ved at være "normale" tilstande hos mig igen...
Stort set hele 2011 har min computer drillet... Den er kun 21 måneder, så det er noget tidligt den ikke ville mere... Den blev sendt ind til reparation og kom tilbage, for at blive sendt ind igen dagen efter i alt tre gange... Jeg var inde og tjekke forbrugerrådets hjemmeside for at finde ud af mine rettigheder og da jeg igen måtte tilbage med den, oplyste jeg dem at jeg havde ret til få en ny når der blev ved med at være problemer med dem... Det fik jeg igennem og i går kunne jeg så vælge en ny computer i forretningen til samme pris som den gamle... Nu er jeg så i gang med blive fortrolig med en og gøre den personlig og forhåbentlig kan få mere gang i bloggen :o)